Zanafilla 30:26 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 30:26 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 30:26 ALB Mobile Phone Wallpaper - Më jep gratë e mia dhe bijtë e mi, për të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 30:26 ALB

Më jep gratë e mia dhe bijtë e mi, për të cilët të kam shërbyer dhe lermë të iki, mbasi ti e njeh mirë shërbimin që të kam bërë".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 30:26 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 30:26 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 30:26 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 29:30 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 29:30 (ALB) »
Dhe Jakobi hyri gjithashtu te Rakela dhe e dashuroi atë më tepër se Lean; dhe shërbeu shtatë vjet të tjera te Labano.

Osea 12:12 ALB Bible Verse Image
Osea 12:12 (ALB) »
Jakobi iku në fushën e Sirisë dhe Izraeli shërbeu për një grua, për një grua u bë rojtar dhensh.

Zanafilla 31:26 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:26 (ALB) »
Atëherë Labano i tha Jakobit: "Ç’bëre duke më mashtruar në këtë mënyrë dhe duke i marrë bijat e mia si robëresha lufte?

Zanafilla 31:31 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:31 (ALB) »
Atëherë Jakobi iu përgjegj Labanos: "Unë kisha frikë, sepse mendoja që ti mund të më merrje me forcë bijat e tua.

Zanafilla 31:38 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:38 (ALB) »
Kam qenë njëzet vjet me ty; delet dhe dhitë e tua nuk kanë dështuar dhe unë nuk kam ngrënë deshtë e kopesë sate.

Zanafilla 31:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:6 (ALB) »
Dhe ju e dini se unë i kam shërbyer atit tuaj me tërë forcën time,

Zanafilla 29:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 29:19 (ALB) »
Labano iu përgjigj: "Më mirë të ta jap ty se sa një njeriu tjetër; rri me mua".

Zanafilla 30:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:29 (ALB) »
Jakobi iu përgjegj: "Ti e di si të kam shërbyer, dhe çfarë i ka ndodhur bagëtisë sate në duart e mia.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 30:26 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 30:26 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 30:26 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 30:26 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 30:26 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 30:26 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 30:26 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 30:26 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 30:26 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 30:26 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 30:26 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 30:26 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 30:26 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 30:26 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 30:26 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 30:26 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 30:26 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 30:26 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 30:26 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 30:26 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 30:26 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »