Zanafilla 30:43 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 30:43 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 30:43 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kështu ai u bë shumë i pasur dhe pati një - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 30:43 ALB

Kështu ai u bë shumë i pasur dhe pati një numër të madh kopesh, shërbëtoresh, shërbëtorësh, devesh dhe gomarësh.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 30:43 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 30:43 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 30:43 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 26:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 26:13 (ALB) »
Ky njeri u bë i madh dhe vazhdoi të rritet deri sa u bë jashtëzakonisht i madh.

Zanafilla 30:30 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:30 (ALB) »
Sepse ajo që ti kishe para se të vija unë ishte pak, por tani është rritur shumë; dhe Zoti të ka bekuar kudo që kam qënë unë. Por tani kur do të punoj edhe për shtëpinë time?".

Zanafilla 24:35 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:35 (ALB) »
Zoti e ka bekuar shumë zotërinë tim, që është bërë i madh; i ka dhënë dele dhe qe, argjend dhe flori, shërbyes dhe shërbyese, deve dhe gomarë.

Zanafilla 13:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:2 (ALB) »
Abrami ishte shumë i pasur me bagëti, argjend dhe ar.

Predikuesi 2:7 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 2:7 (ALB) »
Bleva shërbëtorë dhe shërbëtore dhe u bëra me shërbëtorë që lindën në shtëpi; pata pasuri të mëdha në kope me bagëti të trashë dhe të imët më tepër se ata që kishin qenë para meje në Jeruzalem.

Zanafilla 28:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 28:15 (ALB) »
Dhe ja, unë jam me ty dhe do të të mbroj kudo që të vesh, dhe do të të sjell përsëri në këtë vend; sepse nuk do të të braktis para se të bëj atë që të kam thënë".

Zanafilla 12:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:16 (ALB) »
Dhe ai e trajtoi mirë Abramin për shkak të saj. Kështu Abramit i dhanë dele, buaj, gomarë, shërbyes, shërbyese, gomarica dhe deve.

Zanafilla 31:42 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:42 (ALB) »
Në qoftë se Perëndia i atit tim, Perëndia i Abrahamit dhe Tmerri i Isakut, nuk do të kishte qënë në favorin tim, ti me siguri do të më kishe kthyer duar bosh. Perëndia e pa trishtimin tim dhe mundin e duarve të mia, dhe mbrëmë dha vendimin e tij".

Zanafilla 32:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:10 (ALB) »
unë nuk jam i denjë i të gjitha mirësive dhe i gjithë besnikërisë që ke treguar ndaj shërbyesit tënd, sepse unë e kalova këtë Jordan vetëm me shkopin tim dhe tani janë bërë dy grupe.

Zanafilla 33:11 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 33:11 (ALB) »
Pranoje, pra, dhuratën që të është sjellë, sepse Perëndia është treguar shumë i mirë me mua dhe unë kam gjithçka". Dhe nguli këmbë aq shumë, sa që Esau pranoi.

Zanafilla 31:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:7 (ALB) »
ndërsa ati juaj më ka mashtruar dhe ka ndryshuar pagesën time dhjetë herë, por Perëndia nuk e lejoi të më bëjë të keq.

Zanafilla 36:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 36:7 (ALB) »
sepse pasuritë e tyre ishin tepër të mëdha, që ata të mund të banonin bashkë; vendi ku rrinin nuk ishte në gjendje t’i mbante për shkak të bagëtisë së tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 30:43 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 30:43 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 30:43 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 30:43 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 30:43 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 30:43 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 30:43 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 30:43 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 30:43 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 30:43 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 30:43 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 30:43 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 30:43 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 30:43 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 30:43 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 30:43 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 30:43 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 30:43 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 30:43 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 30:43 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 30:43 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »