Zanafilla 30:31 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 30:31 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 30:31 ALB Mobile Phone Wallpaper - Labano tha:

Zanafilla 30:31 ALB

Labano tha: "Sa duhet të të jap?". Jakobi iu përgjigj: "Nuk duhet të më japësh asgjë; në qoftë se ti do të bësh atë që po të them, do të mbetem këtu për të kullotur kopetë e tua dhe për t’u kujdesur për to.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 30:31 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 30:31 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 30:31 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Samuelit 21:4 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 21:4 (ALB) »
Gabaonitët u përgjigjën: "Ne nuk na intereson të kemi ar apo argjend nga Sauli apo nga shtëpia e tij, as duhet të vrisni për ne ndonjë njeri në Izrael". Mbreti tha: "Atë që kërkoni, unë do ta bëj për ju".

Psalmet 118:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 118:8 (ALB) »
Éshtë më mirë të gjesh strehë tek Zoti se sa t’i kesh besim njeriut.

Hebrenjve 13:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:5 (ALB) »
Sjellja juaj të jetë pa lakmi paraje dhe kënaquni me atë që keni, sepse vetë Perëndia ka thënë: “Nuk do të të lë, nuk do të të braktis.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 30:31 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 30:31 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 30:31 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 30:31 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 30:31 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 30:31 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 30:31 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 30:31 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 30:31 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 30:31 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 30:31 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 30:31 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 30:31 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 30:31 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 30:31 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 30:31 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 30:31 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 30:31 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 30:31 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 30:31 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 30:31 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »