Zanafilla 41:15 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 41:15 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 41:15 ALB Mobile Phone Wallpaper - Dhe Faraoni i tha Jozefit:

Zanafilla 41:15 ALB

Dhe Faraoni i tha Jozefit: "Kam parë një ëndërr dhe askush nuk është në gjëndje ta interpretojë; por kam dëgjuar për ty se, kur ke dëgjuar një ëndërr, je në gjendje ta interpretosh".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 41:15 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 41:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 41:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Danieli 5:16 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:16 (ALB) »
Kam dëgjuar ndërkaq të thuhet se ti je në gjendje të japësh interpretimin dhe të zgjidhësh çështje të ndërlikuara. Tani në rast se je i zoti të lexosh këtë shkrim dhe të më bësh të njohur interpretimin e tij, ti do të vishesh me rroba të purpurta, do të mbash një gjerdan ari në qafë dhe do të jesh i treti në qeverisjen e mbretërisë".

Danieli 5:12 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:12 (ALB) »
sepse te ky Daniel, të cilit mbreti i kishte vënë emrin Beltshatsar, u gjetë një frymë e jashtëzakonshme, njohuri, zgjuarsi, zotësi për të interpretuar ëndrrat, për të shpjeguar enigmat dhe për të zgjidhur çështje të ngatërruara. Të thirret, pra, Danieli dhe ai do të japë interpretimin".

Zanafilla 41:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 41:9 (ALB) »
Atëherë kryekupëmbajtësi i foli Faraonit duke i thënë: "Sot kujtoj gabimet e mia.

Psalmet 25:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 25:14 (ALB) »
Sekreti i Zotit u tregohet atyre që kanë frikë prej tij, dhe ai u bën të njohur atyre besëlidhjen e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 41:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 41:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 41:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 41:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 41:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 41:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 41:15 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 41:15 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 41:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 41:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 41:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 41:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 41:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 41:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 41:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 41:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 41:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 41:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 41:15 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 41:15 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 41:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »