Zanafilla 41:23 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 41:23 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 41:23 ALB Mobile Phone Wallpaper - dhe ja shtatë kallinj të tjerë të fishkur, - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 41:23 ALB

dhe ja shtatë kallinj të tjerë të fishkur, të hollë dhe të tharë nga era lindore, që mbinin pas të parëve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 41:23 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 41:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 41:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 41:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 41:6 (ALB) »
Pastaj, ja, shtatë kallinj të hollë dhe të tharë nga era lindore, që mbinin pas tyre.

2 Mbretërve 19:26 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 19:26 (ALB) »
Prandaj banorët e tyre të cilëve u mungonte forca, ishin tmerruar dhe e kishin humbur torruan; ishin si bari i fushave, si bari i blertë, si bari mbi çatitë, që digjet para se të rritet.

Psalmet 129:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 129:6 (ALB) »
U bëfshin si bari i çative, që thahet para se të rritet;

Osea 13:15 ALB Bible Verse Image
Osea 13:15 (ALB) »
Edhe në rast se është frytdhënës midis vëllezërve të tij, do të vijë nga shkretëtira era e lindjes, do të ngrihet nga shkretëtira era e Zotit, atëherë burimi i tij do të thahet, gurra e tij do të shterojë. Ai do të plaçkitë thesarin e çdo ene të çmuar.

Osea 9:16 ALB Bible Verse Image
Osea 9:16 (ALB) »
Efraimi është goditur, rrënja e tij është tharë; ata nuk do të japin më fryt. Po, edhe sikur të kenë fëmijë, unë do të bëj që frytet e dashur të vdesin që në bark.

Osea 8:7 ALB Bible Verse Image
Osea 8:7 (ALB) »
Meqenëse mbjellin erë, do të korrin furtunë. Kërcelli i grurit nuk do të bëjë kalli dhe nuk do të prodhojë grurë; edhe në se do të prodhojë, do ta hanë të huajt.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 41:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 41:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 41:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 41:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 41:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 41:23 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 41:23 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 41:23 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 41:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 41:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 41:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 41:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 41:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 41:23 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 41:23 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 41:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 41:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 41:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 41:23 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 41:23 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 41:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »