Zanafilla 42:8 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 42:8 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 42:8 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kështu Jozefi njohu vëllezërit e tij, por ata - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 42:8 ALB

Kështu Jozefi njohu vëllezërit e tij, por ata nuk e njohën atë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 42:8 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 42:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 42:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 37:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:2 (ALB) »
Këta janë pasardhësit e Jakobit. Jozefi, në moshën shtatëmbëdhjetëvjeçare, kulloste kopenë bashkë me vëllezërit e tij; i riu rrinte me bijën e Bilhahës dhe me bijtë e Zilpahës, që ishin gratë e babait të tij. Por Jozefi i tregoi të atit për namin e keq që përhapej mbi sjelljen e tyre.

Luka 24:16 ALB Bible Verse Image
Luka 24:16 (ALB) »
Por sytë e tyre ishin të penguar kështu që të mos e njihnin.

Gjoni 20:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:14 (ALB) »
Si tha këtë, ajo u suall prapa dhe pa Jezusin, që qëndronte në këmbë; por ajo nuk e dinte se ishte Jezusi.

Gjoni 21:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 21:4 (ALB) »
Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; megjithatë dishepujt nuk e kuptuan se ishte Jezusi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 42:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 42:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 42:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 42:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 42:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 42:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 42:8 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 42:8 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 42:8 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 42:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 42:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 42:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 42:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 42:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 42:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 42:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 42:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 42:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 42:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 42:8 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 42:8 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 42:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »