Zanafilla 45:13 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 45:13 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 45:13 ALB Mobile Phone Wallpaper - Tregojani, pra, atit tim tërë lavdinë time - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 45:13 ALB

Tregojani, pra, atit tim tërë lavdinë time këtu në Egjipt dhe gjithçka patë, shpejtoni ta sillni atin tim këtu".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 45:13 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 45:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 45:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 7:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:14 (ALB) »
Atëherë Jozefi dërgoi ta thërresin atin e vet Jakobin dhe gjithë farefisin e vet, gjithsej shtatëdhjetë e pesë veta.

Gjoni 17:24 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:24 (ALB) »
O Atë, unë dua që atje ku jam unë, të jenë me mua edhe ata që më ke dhënë, që ta shohin lavdinë time që ti më ke dhënë, sepse ti më ke dashur para themelimit të botës.

1 Pjetrit 1:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:10 (ALB) »
Për këtë shpëtim kërkuan dhe hetuan profetët që profetizuan nga hirin për ju,

Zbulesa 21:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:23 (ALB) »
Dhe qyteti nuk ka nevojë për diell, as për hënë që të ndriçojnë në të, sepse lavdia e Perëndisë e ndriçon atë, dhe llamba e tij është Qengji.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 45:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 45:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 45:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 45:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 45:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 45:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 45:13 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 45:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 45:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 45:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 45:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 45:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 45:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 45:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 45:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 45:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 45:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 45:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 45:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 45:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 45:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »