Zanafilla 45:4 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 45:4 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 45:4 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Jozefi u tha vëllezërve të tij: - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 45:4 ALB

Atëherë Jozefi u tha vëllezërve të tij: "Afrohuni, pra, tek unë!". Ata iu afruan dhe ai u tha: "Unë jam Jozefi, vëllai juaj, që ju e shitët që ta çonin në Egjipt.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 45:4 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 45:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 45:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 37:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:28 (ALB) »
Ndërsa po kalonin ata tregtarë Madianitë, ata e ngritën dhe e nxorën Jozefin jashtë pusit dhe ia shitën Ismaelitëve për njëzet monedha argjendi. Dhe këta e shpunë Jozefin në Egjipt.

Zanafilla 50:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:18 (ALB) »
Pastaj erdhën edhe vëllezërit e tij dhe u shtrinë para tij, dhe i thanë: "Ja, ne jemi shërbëtorët e tu".

Mateu 14:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 14:27 (ALB) »
por menjëherë Jezusi u foli atyre duke thënë: “Qetësohuni; jam unë, mos kini frikë!.”

Veprat e Apostujve 9:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:5 (ALB) »
Dhe ai tha: “Kush je, Zot?.” Dhe Zoti tha: “Unë jam Jezusi, që ti e përndjek; është e rëndë për ty të godasësh me shkelm kundër gjembave.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 45:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 45:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 45:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 45:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 45:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 45:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 45:4 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 45:4 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 45:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 45:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 45:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 45:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 45:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 45:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 45:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 45:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 45:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 45:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 45:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 45:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 45:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 45:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »