Zanafilla 45:27 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 45:27 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 45:27 ALB Mobile Phone Wallpaper - Po kur ata i treguan tërë fjalët që u kishte - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 45:27 ALB

Po kur ata i treguan tërë fjalët që u kishte thënë Jozefi dhe kur pa qerret që Jozefi kishte dërguar për ta marrë atë, atëherë shpirti i Jakobit atit të tyre, u ringjall

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 45:27 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 45:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 45:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 45:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 45:19 (ALB) »
Ti ke urdhërin t’u thuash atyre: "Bëni këtë: Merrni me vete nga vendi i Egjiptit qerre për të vegjëlit tuaj dhe për gratë tuaja; merrni atin tuaj dha ejani.

Gjyqtarët 15:19 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 15:19 (ALB) »
Atëherë Perëndia çau shkëmbin e lugët që ndodhet në Lehi dhe doli ujë prej tij. Ai piu ujë, fryma i tij u gjallërua dhe ai mori jetë. Prandaj e quajti këtë burim En-Hakore; ajo ekziston në Lehi edhe sot.

1 Samuelit 30:12 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 30:12 (ALB) »
i dhanë gjithashtu një copë bukë fiku dhe dy vile rrushi. Pasi hëngri, ai e mblodhi veten, sepse nuk kishte ngrënë bukë as nuk kishte pirë ujë tri ditë e tri netë me radhë.

Psalmet 85:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 85:6 (ALB) »
A nuk do të na japësh përsëri jetën, me qëllim që populli yt të mund të gëzohet te ti?

Isaia 57:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 57:15 (ALB) »
Sepse kështu thotë i Larti dhe i Madhërishmi që banon përjetësinë dhe emri i të cilit është i "Shenjti": "Unë banoj në vendin e lartë dhe të shenjtë dhe bashkë me atë që është i penduar dhe i përulur nga fryma, për të ngjallur frymën e të përulurve, për të ngjallur frymën e të penduarve.

Osea 6:2 ALB Bible Verse Image
Osea 6:2 (ALB) »
Mbas dy ditësh do të na japë përsëri jetë, ditën e tretë do të na ringjallë dhe ne do të jetojmë në prani të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 45:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 45:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 45:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 45:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 45:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 45:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 45:27 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 45:27 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 45:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 45:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 45:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 45:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 45:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 45:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 45:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 45:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 45:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 45:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 45:27 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 45:27 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 45:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »