Zanafilla 8:10 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 8:10 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 8:10 ALB Mobile Phone Wallpaper - Priti atëherë shtatë ditë të tjera, pastaj e - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 8:10 ALB

Priti atëherë shtatë ditë të tjera, pastaj e dërgoi përsëri pëllumbin jashtë arkës.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 8:10 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 8:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 8:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 8:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 8:12 (ALB) »
Atëherë priti shtatë ditë të tjera, pastaj e lëshoi jashtë pëllumbin, por ky nuk u kthye më tek ai.

Zanafilla 7:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 7:4 (ALB) »
sepse mbas shtatë ditëve do të bëj që të bjerë shi mbi tokë për dyzet ditë e dyzet net me rradhë, dhe do të shfaros nga faqja e dheut tërë qeniet e gjalla që kam krijuar".

Zanafilla 7:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 7:10 (ALB) »
Në fund të shtatë ditëve, ujërat e përmbytjes mbuluan tokën.

Psalmet 40:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 40:1 (ALB) »
Unë kam pritur me ngulm dhe me durim Zotin, dhe ai u përkul mbi mua dhe dëgjoi britmën time.

Isaia 8:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 8:17 (ALB) »
Unë pres Zotin, që fsheh fytyrën e tij në shtëpinë e Jakobit, dhe kam shpresë tek ai.

Isaia 26:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 26:8 (ALB) »
Po, në rrugën e gjykimeve të tua, o Zot, ne të kemi pritur. Dëshira e shpirtit tonë i drejtohet emrit tënd dhe kujtimit tënd.

Romakëve 8:25 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:25 (ALB) »
Por në qoftë se ne shpresojmë atë që s’e shohim, atë gjë e presim me durim.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 8:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 8:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 8:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 8:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 8:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 8:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 8:10 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 8:10 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 8:10 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 8:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 8:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 8:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 8:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 8:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 8:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 8:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 8:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 8:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 8:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 8:10 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 8:10 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 8:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »