Zanafilla 24:17 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 24:17 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 24:17 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë shërbyesi vrapoi në drejtim të saj - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 24:17 ALB

Atëherë shërbyesi vrapoi në drejtim të saj dhe i tha: "Lermë të pi pak ujë nga shtamba jote".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 24:17 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 24:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 24:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 4:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:7 (ALB) »
Një grua nga Samaria erdhi të nxjerrë ujë. Dhe Jezusi i tha: “Më jep të pi,”

Zanafilla 26:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 26:1 (ALB) »
Por ndodhi një mungesë ushqimesh në vend, përveç asaj të parës që kishte ndodhur në kohën e Abrahamit. Pastaj Isaku shkoi tek Abimeleku, mbreti i Filistejve në Gerar.

1 Mbretërve 17:10 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 17:10 (ALB) »
Ai u ngrit, pra, dhe shkoi në Sarepta; sapo arriti në portën e qytetit, ai pa një të ve që mblidhte dru. Ai e thirri dhe i tha: "Shko dhe më merr pak ujë në një enë që të mund të pi".

Isaia 21:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 21:14 (ALB) »
I dilni para të eturit duke i sjellë ujë, o banorë të vendit të Temas; i kanë dalë përpara ikanakut me bukën e tyre.

Isaia 49:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:10 (ALB) »
Nuk do të kenë as uri as etje, nuk do të goditen më as nga vapa as nga dielli, sepse ai që ka mëshirë për ta do t’i udhëheqë dhe do t’i çojë te burimet e ujit.

Isaia 41:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:17 (ALB) »
Të mjerët dhe të varfërit kërkojnë ujë, por mungon; gjuha e tyre u është tharë nga etja; unë, Zoti do t’ua plotësoj dëshirën; unë, Perëndia i Izraelit, nuk do t’i braktis.

Isaia 35:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 35:6 (ALB) »
atëherë çalamani do të kërcejë si një dre dhe gjuha e memecit do të bërtasë nga gëzimi, sepse do të dalin ujëra në shkretëtirë dhe përrenj në vendin e vetmuar.

Isaia 30:25 ALB Bible Verse Image
Isaia 30:25 (ALB) »
Mbi çdo mal të lartë dhe mbi çdo kodër të lartë do të ketë rrëke dhe rrjedha uji ditën e masakrës së madhe, kur do të rrëzohen kullat.

Gjoni 4:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:9 (ALB) »
Por gruaja samaritane i tha: “Po qysh, ti që je Jude kërkon të pish prej meje, që jam një grua samaritane?” (Sepse Judenjtë nuk shoqërohen me Samaritanët).

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 24:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 24:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 24:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 24:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 24:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 24:17 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 24:17 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 24:17 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 24:17 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 24:17 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 24:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 24:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 24:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 24:17 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 24:17 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 24:17 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 24:17 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 24:17 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 24:17 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 24:17 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 24:17 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »