Zanafilla 24:22 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 24:22 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 24:22 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kur devetë mbaruan së piri, njeriu mori një - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 24:22 ALB

Kur devetë mbaruan së piri, njeriu mori një unazë floriri për hundën që peshonte gjysmë sikli dhe dy byzylykë me një peshë prej dhjetë siklesh ari për kyçin e dorës së saj, dhe tha:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 24:22 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 24:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 24:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 32:2 ALB Bible Verse Image
Eksodi 32:2 (ALB) »
Aaroni iu përgjigj atyre: "Hiqni unazat prej ari që janë në veshët e grave tuaja, të bijve tuaj, dhe të bijave tuaja dhe m’i sillni mua".

Ezekieli 16:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 16:11 (ALB) »
Të zbukurova me stoli, të vura byzylykë në kyçet e dorës dhe një gjerdan në qafë.

Zanafilla 24:30 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:30 (ALB) »
Sa pa unazën në hundë dhe byzylykët në kyçet e dorës të së motrës dhe dëgjoi fjalët që Rebeka, motra e tij, thoshte: "Kështu më foli ai njeri," iu afrua këtij njeriu, dhe ja që u gjet pranë deveve, afër burimit.

Zanafilla 24:47 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:47 (ALB) »
Atëherë e pyeta dhe i thashë: "Bijë e kujt je?". Ajo m’u përgjegj: "Jam bijë e Bethuelit, biri i Nahorit, që Milkah lindi". Kështu unë i vura unazën në hundë dhe byzylykët në kyçet e dorës.

Zanafilla 23:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 23:15 (ALB) »
"Zoti im, dëgjomë! Toka vlen katërqind monedha argjendi. Ç’është kjo midis meje dhe teje? Varrose, pra, të vdekurën tënde".

Jeremia 2:32 ALB Bible Verse Image
Jeremia 2:32 (ALB) »
A mund t’i harrojë një vajzë stolitë e saj ose një nuse brezin e saj? Megjithatë populli im më ka harruar nga një numër shumë i madh ditësh.

Isaia 3:19 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:19 (ALB) »
vathët, byzylykët dhe velot,

Ester 5:1 ALB Bible Verse Image
Ester 5:1 (ALB) »
Ditën e tretë, Esteri veshi rrobën mbretërore dhe u paraqit në oborrin e brendshëm të pallatit të mbretit, përballë apartamentit të mbretit. Mbreti ishte ulur mbi fronin mbretëror në pallatin mbretëror, përballë hyrjes së pallatit.

1 Timoteut 2:9 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:9 (ALB) »
Në mënyrë të njëjtë dua që edhe gratë, të vishen hijshëm, me cipë dhe modesti dhe jo me gërsheta a me ar, a me margaritarë, a me rroba të shtrenjta,

1 Pjetrit 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:8 (ALB) »
Dhe më në fund jini të gjithë të një mendjeje, të dhembshur, plot dashuri vëllazërore, të mëshirshëm dhe dashamirës,

1 Pjetrit 3:3 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:3 (ALB) »
Stolia juaj të mos jetë e jashtme: gërshëtimi i flokëve, stolisja me ar ose veshja me rroba të bukura,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 24:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 24:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 24:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 24:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 24:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 24:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 24:22 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 24:22 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 24:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 24:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 24:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 24:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 24:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 24:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 24:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 24:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 24:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 24:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 24:22 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 24:22 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 24:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »