Zanafilla 24:44 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 24:44 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 24:44 ALB Mobile Phone Wallpaper - dhe që do të më thotë:

Zanafilla 24:44 ALB

dhe që do të më thotë: "Pi sa ke nevojë dhe do të marr ujë edhe për devetë e tua," le të jetë gruaja që Zoti i ka caktuar djalit të zotërisë tim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 24:44 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 24:44 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 24:44 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 24:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:14 (ALB) »
Bëj që vajza së cilës do t’i them: "Ah, ule shtambën tënde që unë të pi" dhe që do të më përgjigjet: "Pi, dhe kam për t’u dhënë për të pirë edhe deveve të tu," të jetë ajo që ti ja ke caktuar shërbyesit tënd Isak. Nga kjo unë do të kuptoj që ti ke treguar dashamirësi ndaj zotërisë tim".

Zanafilla 2:22 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 2:22 (ALB) »
Pastaj Zoti Perëndi me brinjën që i kishte hequr njeriut formoi një grua dhe e çoi te njeriu.

Fjalët e urta 19:14 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 19:14 (ALB) »
Shtëpia dhe pasuritë janë trashëgimi nga etërit, por një bashkëshorte e mënçur vjen nga Zoti.

Fjalët e urta 16:33 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 16:33 (ALB) »
Shorti hidhet që në barkun e nënës, por çdo veprim varet nga Zoti.

Fjalët e urta 18:22 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 18:22 (ALB) »
Kush ka gjetur grua ka gjetur një gjë të mirë dhe ka siguruar një favor nga Zoti.

Isaia 32:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 32:8 (ALB) »
Por njeriu fisnik mendon plane fisnike dhe i vë vetes qëllime fisnike.

1 Timoteut 2:10 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:10 (ALB) »
po me vepra të mira, si u ka hije grave që i kushtohen perëndishmëri.

Hebrenjve 13:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:2 (ALB) »
Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e praktikuar e priten pa ditur engjëj!

1 Pjetrit 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:8 (ALB) »
Dhe më në fund jini të gjithë të një mendjeje, të dhembshur, plot dashuri vëllazërore, të mëshirshëm dhe dashamirës,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 24:44 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 24:44 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 24:44 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 24:44 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 24:44 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 24:44 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 24:44 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 24:44 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 24:44 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 24:44 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 24:44 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 24:44 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 24:44 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 24:44 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 24:44 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 24:44 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 24:44 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 24:44 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 24:44 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 24:44 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 24:44 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »