Zanafilla 24:56 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 24:56 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 24:56 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por ai iu përgjegj atyre:

Zanafilla 24:56 ALB

Por ai iu përgjegj atyre: "Mos më mbani, sepse Zoti e ka bërë të mbarë udhëtimin tim; më lini të iki, që unë të kthehem te zotëria im".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 24:56 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 24:56 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 24:56 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 48:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 48:15 (ALB) »
Unë, unë i fola, po, unë e thirra, e bëra të vijë dhe do të bëj që veprimi i tij të shkojë mbarë.

Zanafilla 45:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 45:9 (ALB) »
Nxitoni të riktheheni tek ati im dhe i thoni: "Kështu thotë biri yt Jozefi: Perëndia më ka caktuar si zot i gjithë Egjiptit; zbrit tek unë, mos u vono;

Jozueu 1:8 ALB Bible Verse Image
Jozueu 1:8 (ALB) »
Ky libër i ligjit mos u ndaftë kurrë nga goja jote, por mendohu për të ditë e natë, duke kërkuar të veprosh simbas të gjitha atyre që janë shkruar, sepse atëherë do të kesh sukses në veprimet e tua, atëherë do të përparosh.

Fjalët e urta 25:25 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 25:25 (ALB) »
Një lajm i mirë nga një vend i largët është si ujë i freskët për një njeri të lodhur dhe të etur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 24:56 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 24:56 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 24:56 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 24:56 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 24:56 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 24:56 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 24:56 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 24:56 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 24:56 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 24:56 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 24:56 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 24:56 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 24:56 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 24:56 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 24:56 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 24:56 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 24:56 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 24:56 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 24:56 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 24:56 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 24:56 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »