Zanafilla 27:41 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 27:41 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 27:41 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kështu Esau filloi ta urrejë Jakobin për shkak - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 27:41 ALB

Kështu Esau filloi ta urrejë Jakobin për shkak të bekimit që i kishte dhënë i ati, dhe tha në zemër të vet: "Ditët e zisë për babanë po afrohen; atëherë do të vras vëllanë tim Jakobin".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 27:41 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 27:41 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 27:41 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Gjonit 3:12 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:12 (ALB) »
jo sikundër Kaini, i cili ishte nga i ligu dhe vrau vëllanë e vet. Dhe për çfarë arësye e vrau atë? Sepse veprat e tij ishin të liga dhe ato të të vëllait ishin të drejta.

Zanafilla 37:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:4 (ALB) »
Por vëllezërit e tij, duke parë që i ati i tyre e donte më tepër nga të gjithë vëllezërit e tjerë, filluan ta urrejnë dhe nuk mund t’i flisnin në mënyrë miqësore.

Zanafilla 50:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:3 (ALB) »
U deshën dyzet ditë, sepse e tillë ishte koha e nevojshme për balsamimin; dhe Egjiptasit e qanë shtatëdhjetë ditë.

Zanafilla 32:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:6 (ALB) »
Lajmëtarët u kthyen pastaj te Jakobi, duke i thënë: "Vajtëm te vëllai yt Esau; dhe tani ai po vjen vetë që të takohet me ty dhe ka me vete katërqind burra".

Fjalët e urta 6:14 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 6:14 (ALB) »
ka ligësi në zemër, kurdis vazhdimisht të keqen dhe mbjell grindje.

Predikuesi 7:9 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 7:9 (ALB) »
Mos u nxito në frymën tënd të zemërohesh, sepse zemërimi gjen strehë në gji të budallenjve.

Ezekieli 25:12 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 25:12 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Zoti: "Për atë që ka bërë Edomi duke marrë hak kundër shtëpisë së Judës, dhe sepse u bë shumë fajtor duke u hakmarrë kundër saj,"

Zanafilla 37:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:8 (ALB) »
Atëherë vëllezërit e tij i thanë: "A duhet të mbretërosh ti mbi ne, ose do të na sundosh me të vërtetë?". Dhe e urryen edhe më tepër për shkak të ëndrrave të tij dhe të fjalëve të tij.

Abdia 1:10 ALB Bible Verse Image
Abdia 1:10 (ALB) »
Për shkak të dhunës kundër vëllait tënd Jakob, turpi do të të mbulojë dhe do të shfarosesh përjetë.

Efesianëve 4:26 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:26 (ALB) »
Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos perëndojë mbi inatin tuaj;

Amosi 1:11 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:11 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të Edomit, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse ka ndjekur me shpatë vëllanë e tij, duke mbytur çdo mëshirë; zemërimi i tij vepron vazhdimisht dhe indinjata e tij përjetë.

Ezekieli 35:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 35:5 (ALB) »
Sepse ti ke patur një armiqësi të vjetër dhe i ke dorëzuar bijtë e Izraelit në mëshirë të shpatës në kohën e fatkeqësisë së tyre, kur paudhësia e tyre kishte arritur kulmin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 27:41 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 27:41 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 27:41 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 27:41 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 27:41 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 27:41 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 27:41 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 27:41 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 27:41 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 27:41 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 27:41 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 27:41 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 27:41 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 27:41 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 27:41 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 27:41 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 27:41 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 27:41 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 27:41 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 27:41 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 27:41 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »