Zanafilla 50:12 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 50:12 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 50:12 ALB Mobile Phone Wallpaper - Bijtë e tij bënë për të atë që ai i kishte - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 50:12 ALB

Bijtë e tij bënë për të atë që ai i kishte urdhëruar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 50:12 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 50:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 50:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 49:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:29 (ALB) »
Pastaj Jakobi i urdhëroi duke thënë: "Unë jam duke u ribashkuar me popullin tim; më varrosni pranë etërve të mi në shpellën që ndodhet në arën e Efron Hiteut,

Veprat e Apostujve 7:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:16 (ALB) »
Ata pastaj i mbartën në Sikem dhe i varrosën në varrin që Abrahami pati blerë me argjend nga bijtë e Emorit, ati i Sikemit.

Zanafilla 47:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 47:29 (ALB) »
Kur koha e vdekjes po i afrohej Izraelit, ai thirri të birin Jozef dhe i tha: "Në paça gjetur hir në sytë e tu, vëre dorën tënde poshtë kofshës sime dhe sillu me mua me mirëdashje dhe besnikëri; të lutem, mos më varros në Egjipt!

Eksodi 20:12 ALB Bible Verse Image
Eksodi 20:12 (ALB) »
Do të nderosh atin tënd dhe nënën tënde, me qëllim që ditët e tua të jenë të gjata mbi tokën që Zoti, Perëndia yt, po të jep.

Efesianëve 6:1 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 6:1 (ALB) »
Fëmijë, binduni prindërve tuaj në Zotin, sepse kjo është e drejtë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 50:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 50:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 50:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 50:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 50:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 50:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 50:12 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 50:12 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 50:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 50:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 50:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 50:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 50:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 50:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 50:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 50:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 50:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 50:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 50:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 50:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 50:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »