Zanafilla 50:2 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 50:2 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 50:2 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj Jozefi urdhëroi mjekët që ishin në - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 50:2 ALB

Pastaj Jozefi urdhëroi mjekët që ishin në shërbim të tij të balsamosnin të atin; dhe mjekët e balsamosën Izraelin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 50:2 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 50:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 50:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 50:26 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:26 (ALB) »
Pastaj Jozefi vdiq në moshën njëqind e dhjetë vjeç; e balsamosën dhe e futën në një arkivol në Egjipt.

2 Kronikave 16:14 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 16:14 (ALB) »
E varrosën në varrin që i kishte hapur vetes në qytetin e Davidit, e vendosën mbi një shtrat plot me aroma dhe melheme të ndryshme të parfumuara, të përgatitura sipas artit të parfumierit, dhe dogjën një sasi të madhe prej tyre për nder të tij.

Marku 16:1 ALB Bible Verse Image
Marku 16:1 (ALB) »
Si kaloi e shtuna, Maria Magdalena dhe Maria, nëna e Jakobit, dhe Salomeja blenë aroma për të shkuar të vajosin Jezusin.

Gjoni 19:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:39 (ALB) »
Por erdhi dhe Nikodemi, i cili më përpara kishte vajtur te Jezusi natën, duke sjellë një përzierje prej mirre dhe aloe, prej rreth njëqind librash.

Mateu 26:12 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:12 (ALB) »
Sepse, duke derdhur këtë vaj të parfumuar mbi trupin tim, ajo e bëri për ta përgatitur trupin tim për varrim.

Marku 14:8 ALB Bible Verse Image
Marku 14:8 (ALB) »
Ajo bëri atë që mundi; vajosi para kohe trupin tim për varrim.

Luka 24:1 ALB Bible Verse Image
Luka 24:1 (ALB) »
Tani ditën e parë të javës, shumë herët në mëngjes, ato me gra të tjera shkuan te varri, duke sjellë erërat e mira që kishin përgatitur.

Gjoni 12:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:7 (ALB) »
Jezusi, pra, tha: “Lëre! Ajo e ka ruajtur për ditën e varrimit tim.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 50:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 50:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 50:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 50:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 50:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 50:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 50:2 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 50:2 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 50:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 50:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 50:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 50:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 50:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 50:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 50:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 50:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 50:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 50:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 50:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 50:2 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 50:2 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 50:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »