Zanafilla 27:15 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 27:15 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 27:15 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj Rebeka mori rrobat më të bukura të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 27:15 ALB

Pastaj Rebeka mori rrobat më të bukura të Esaut, birit të saj më të madh, që i mbante në shtëpi pranë vetes, dhe ia veshi Jakobit, birit të saj më të vogël;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 27:15 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 27:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 27:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 27:27 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 27:27 (ALB) »
Dhe ai u afrua dhe e puthi. Dhe Isaku ndjeu erën e rrobave të tij dhe e bekoi duke thënë: "Ja, era e tim biri është si era e një fushe, që Zoti e ka bekuar.

Luka 20:46 ALB Bible Verse Image
Luka 20:46 (ALB) »
“Ruhuni nga skribët, të cilët shëtisin me kënaqësi me rroba të gjata, duan t’i përshëndesin nëpër sheshe, të jenë në vendet e para në sinagoga dhe në kryet e vendit nëpër gosti;

Luka 15:22 ALB Bible Verse Image
Luka 15:22 (ALB) »
Por i ati u tha shërbëtorëve të vet: "Sillni këtu rrobën më të bukur dhe visheni, i vini një unazë në gisht dhe sandale në këmbë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 27:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 27:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 27:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 27:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 27:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 27:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 27:15 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 27:15 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 27:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 27:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 27:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 27:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 27:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 27:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 27:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 27:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 27:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 27:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 27:15 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 27:15 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 27:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »