Zanafilla 27:37 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 27:37 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 27:37 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Isaku u përgjegj dhe i tha Esaut:

Zanafilla 27:37 ALB

Atëherë Isaku u përgjegj dhe i tha Esaut: "Ja, unë e bëra zotrinë tënd dhe i dhashë tërë vëllezërit e tij si shërbëtorë, dhe e pajisa me grurë dhe me verë; ç’mund të bëj për ty, biri im?".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 27:37 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 27:37 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 27:37 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 27:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 27:28 (ALB) »
Perëndia të dhëntë vesën e qiellit dhe pjellorinë e tokës, si edhe bollëkun e grurit dhe të verës.

2 Samuelit 8:14 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 8:14 (ALB) »
Vendosi garnizone edhe në Idumea; kështu tërë Idumea dhe tërë Edomitët u bënë nënshtetas të Davidit; dhe Zoti e mbronte Davidin kudo që shkonte.

Romakëve 9:10 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:10 (ALB) »
Dhe jo vetëm kaq, por edhe Rebeka mbeti shtatzënë nga një njeri i vetëm, Isakun, atin tonë,

Zanafilla 25:23 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 25:23 (ALB) »
Dhe Zoti i tha: "Dy kombe ndodhen në barkun tënd dhe dy popuj kanë për të dalë nga përbrendëshmet e barkut tënd. Njeri nga këta dy popuj do të jetë më i fortë se tjetri, dhe më i madhi do t’i shërbejë më të voglit".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 27:37 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 27:37 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 27:37 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 27:37 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 27:37 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 27:37 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 27:37 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 27:37 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 27:37 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 27:37 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 27:37 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 27:37 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 27:37 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 27:37 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 27:37 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 27:37 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 27:37 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 27:37 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 27:37 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 27:37 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 27:37 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »