Zanafilla 27:7 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 27:7 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 27:7 ALB Mobile Phone Wallpaper -

Zanafilla 27:7 ALB

"Më sill gjah dhe më përgatit një gjellë të shijshme, që unë ta ha dhe të të bekoj në prani të Zotit, para se të vdes".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 27:7 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 27:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 27:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jozueu 6:26 ALB Bible Verse Image
Jozueu 6:26 (ALB) »
Atë ditë Jozueu u betua duke thënë: "Qoftë i mallkuar para Zotit ai njeri që do të ngrihet të rindërtojë qytetin e Jerikos! Ai do të hedhë themelet mbi të parëlindurin e tij, dhe do t’i lartojë portat mbi birin e tij më të vogël".

Ligji i Përtërirë 33:1 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:1 (ALB) »
Ky është bekimi me të cilin Moisiu, njeri i Perëndisë, bekoi bijtë e Izraelit, para se të vdiste.

1 Samuelit 24:19 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 24:19 (ALB) »
Kur, pra, një njeri takon armikun e tij dhe e lë të shkojë në paqe? Zoti të dhëntë të mira për atë që më ke bërë sot.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 27:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 27:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 27:7 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 27:7 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 27:7 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 27:7 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 27:7 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 27:7 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 27:7 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 27:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 27:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 27:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 27:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 27:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 27:7 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 27:7 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 27:7 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 27:7 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 27:7 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 27:7 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 27:7 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 27:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »